shadow
Forældreinformation

Forældrene spiller en central rolle i alle faser af udvekslingsforløbet. Kun med jeres støtte kan opholdet i udlandet blive en succes for jeres barn. Derfor gør vi alt for, at De kan føle dem fuldstændig tryg på den bedst mulige måde – fra den første kontakt til det afsluttende håndtryk.

Vi gennemfører det indledende interview hjemme hos dig I trygge omgivelser. Så får I mulighed for at danne jer et indtryk om os. Vi vil være helt sikre på, at samarbejdet med IE er til fuld tilfredshed og i tillid til hinanden.
Vi ønsker jo begge, at forløbet bliver så velplanlagt som muligt. I laver 98 % af arbejdet – vi i iE tager os af de sidste 2%: Der skal gennemføres et forberedelsesseminar, som kører over flere dage. Der er mødepligt og hver enkelt udvekslingsstuderende bliver intensivt forberedt på hvad, der kan ske under et udlandsophold.

Vi forbliver I kontakt med forældrene under udlandsopholdet. Gennem vores hot-line kan De komme i kontakt med os døgnet rundt! Vi er til stadighed i kontakt med vores iE-kontorer rundt i verden gennem vores online-system så vi sikrer en gnidningsfri kontakt. Selv hvis der skal træffes en hurtig afgørelse, vil de blive inddraget I beslutningsprocessen.

Efter hjemkomsten star vi også til fådighed for jer. Ved et hjemkomstseminar får deres barn mulighed for at udveksle erfaringer med andre udlandsstuderende til gavn og nytte for nye studerende, der vil prøve kræfter i udlandet.
Kort og godt: Hos IE får De og deres barn en kompetent organisation i ryggen!